| Sabla Bar clickbait
3688
post-template-default,single,single-post,postid-3688,single-format-standard,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sabla Bar clickbait

Sava, å gøy! … Nei.. SABLA gøy! Vi trodde, naive som få, at vi skulle få lov til å slippe den glade nyheten selv. Men det kunne vi visst bare glemme. Søknader er jo offentlige dokumenter, altså kom våre venner i fevennen oss i forkjøpet og publiserte en sak om Sabla Bar og at vi har søkt om å få skjenke det gode folket i Kristianby. Og det skulle de jaggu gjøre om vi ville eller ei! Det er jo tross alt deres samfunnsplikt å informere befolkningen, selv før vi i det hele tatt har bevillingene i boks.

Hendelsen ble avgjørende for mediestrategien vår, som nå dreier som å være ekstremt kostbare slik at lokalavisa vil skrive om oss (det er bare å ringe, Eikeland, vi tar ikke telefonen!)

Saken ble den mest leste på fvn.no den uka den kom ut, og det er jo superstas for oss. Vi er offisielt godt clickbait! Det betyr også at alle i Kristiansand kommer og besøker oss i Tollbodgata 2 når vi åpner 1. november. Hvis KRS kommune tillater det, altså.

Her finner du saken, og du kan til og med lese den dersom du er abonnent. Hvis du ikke er abonnent så kan du ta kontakt også snakker vi om hva som står i den.

– Red. Engen