| Grand Opening med JON OLAV!
3724
post-template-default,single,single-post,postid-3724,single-format-standard,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Grand Opening med JON OLAV!


EKSKLUSIV PRESSEMELDING!

Til Torgeir Eikeland ved kulturredaksjonen FVN:

JON OLAV ÅPNER SABLA BAR!

Det er en sann glede for oss å meddele at selveste Jon Olav vil være med å klippe den røde snor, synge den første tonen, passere dørstokkmila – ja, kall det hva du vil – han åpner Sabla Bar 1. november!

Om JON OLAV

Under valgkampen prøvde JON OLAV å få oppmerksomheten til Statsminister Erna Solberg med låten «Hei Erna». Siden har han tatt festivalnorge med storm og sluppet debutalbumet sitt, «Ung poesi», til stor begeistring for fans og musikkanmeldere. Nå ser han frem til å legge ut på veien med det nye albumet og sitt fremragende band.

JON OLAV er ikke redd for å si hva han mener og har, helt på egen hånd, tatt på seg oppdraget med å trekke mening tilbake til popmusikken. Dette viste artisten med debutsingelen «Hei Erna» der han leika seg inn i valgkampen med en naiv og nonsjalant innstilling. Nå har han flyttet fokuset fra Erna Solberg over på resten av landets befolkning og er klar for turné:

Jeg og bandet gleder oss veldig til vi skal ut på tur og vise Norge hva vi har å by på!
I tillegg gleder vi oss veldig til å se hva Norge har å by på!

– Jon Olav

Arrangementet er GRATIS! Kom tidlig for å få plass!